nessiefee.blogg.se

Mamma till 4 underbara ungar. Som bloggar om min viktresa efter en GBP -11 och komplikationer som uppkommit efter. Samt allt som rör mina barn och nära och kära

Äntligen tillbaka på Jobbet.

Publicerad 2014-08-31 08:30:39 i Allmänt,

Ja äntligen fick jag gå tillbaka till jobbet efter 2 månaders sjukskrivning. Foten ja den hänger väl med kan man säga. 
Men det är så skönt att få börja jobba. Kan väl hålla med läkaren att vara ute och springa i makadamet inte är det bästa för foten, men det fungerar.
Har dock glömt bort hur tidigt mina mornar börjar. Men OJ vad jag ÄLSKAR att vara tillbaka i kaoset .
 
Veckan på jobbet har varit väldigt lugn, men veckan utanför jobbet har varit en riktig berg och dalbana kan jag lova.
 
Det började med mammas födelsedag, en dag jag verkligen inte klarade av. Mådde verkligen inte bra den dagen, hade en dag där tårarna bara rann. Hade humöret från helvetet.
Hade planerat att vi som familj skulle hitta på en massa saker, bara för att jag skulle kunna ha något att göra, bara för att slippa tänka på hur mycket jag saknar henne. Men den iden sket sig redan klockan 06 på morgonen, då barnen kom in springande och skrek att dom ville gå till sina kompisar. Och det blev inte lättare då dom sedan bara bråkade för att dom inte fick gå klockan 06.
Det slutade med att jag satt och grät och Jörgen han skällde på mig för att jag hela tiden snäste av folk med att så fort dom frågade vad det var ,svarade NEJ det är INGENTING!! Jag orkade bara inte dra upp allt.
PÅ kvällen iallafall så fick jag åka ut till kyrkogården och tända ljus, och det behövde jag verkligen.
 
Men det vara bara inte tråkigheter denna vecka. Var och firade en älskad vän som fyllde den ädla ålderna av 70 år. Fast när man ser honom kan man verkligen inte tro att han fyllt det. Det var en jätte trevlig kväll.
 
Senare under den vecka så var det tillbaka till sorgens tide. Då var det dags för begravning av en väldigt när och kär vän. 
Det var en väldigt fin begravning och en väldigt fin minnesstund. Han fru under minnesstunden berättade olika saker som han gjort och hon nämde även tiden han och min mamma hade när dom båda låg på Karolinska i Solna och kämpade mot Cancern. Det rörde mig väldigt mycket. Dom hedrade min mamma och det vart jag väldigt glad över.
 
Hade även en tid till Prima barn för Liam, men det måste jag smällt innan jag ens orkar skriva om det.
 
Sen igår hade jag min födelsedag och ja, den blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig.
Först så jobbade och på kvällen var vi och firade min svägerska som fyllde 60 år. Det var en jätte trevlig fest, mycket skratt och VÄLDIGT god mat!!!
Dom hade en surdegsbröd sallad som var hur syndigt god som hels kan jag lova. Den kommer bli något vi kommer äta här hemma väldigt ofta....
 
Nej nu skall jag masa arslet ur sängen och sätta fart med att ta hand om allt här hemma. Har ju 3 sjuklingar som måste tas hand om. Annars hade jag varit på jobet och haft kull i kaos avstängningen!!!!
 
HA en bra dag alla
 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela