nessiefee.blogg.se

Mamma till 4 underbara ungar. Som bloggar om min viktresa efter en GBP -11 och komplikationer som uppkommit efter. Samt allt som rör mina barn och nära och kära

En dejt med min tarmkirurg!!

Publicerad 2014-10-28 15:35:14 i Allmänt,

Som många vet har jag gjort en Gastic By pass. Men har aldrig ångrat den, trots allt. Men för en stund i dag så gjorde jag faktiskt det. Men nej jag kommer inte gräva ner mig i det egentligen, för det skulle vara att oönska min älskade lilla lintott Linnea!!! 
Var på Danderyd idag och hade återkoll med med min kirurg och han hade varit i väg på en läkarkonferans i USA och dom hade pratat jätte mycket om komplikationer efter en GBP. Då hade han fått sig en tankeställa, så när han kom hem igen så satte han sig ner och gick igenom ALLA mina röntgenbilder. OCh hans upptäckt var det som gjorde mig ledsen.
Han har kollat och dubbelkollat. Kollat med sina kollegor och dom är alla överrens att jag skulle inte ha behövt ha dessa alla tarmvred, eller den kroniska smärtan som jag nu får dras med.
Och varför??? 
Jo för om HUddingesjukhus hade gett FAN i att vara så SKÄR glada så hade jag haft så mycket mer tarm kvar!! 
Dom tog nästan 1 m vid ena operationen, men enligt videofilmningen från den operationen hade dom bara behövt ta ca 10 cm!!!!! För 10 cm av tarmen var död okej kanske 15 cm för att vara på säkra sidan, men NEJ dom tog en meter av tarmen.
Och av den biten tarm så försvann även stället jag hade behövt för näringsupptag!!! Samma med min grovtarm!! Ett ställe som också bara behövdes ta en liten bit, men NEJ även där så tog dom bra mycket mer än dom hade behövt!!!
Satt hos läkaren och jag bara kände hur extremt förtvivlad jag kännde mig. Allla gånger jag har varit tvungen att offra massa saker med mina barn bara för att jag har haft för ont!!! Eller att mina barn gång på gång har varit tvungen att se mig åka som PRIO 1 in till akuten, med extrema magsmärtor!!! Eller alla gånger jag har varit tvungen att ringa jobbet och sjukanmäla mig. Allt detta kunde kanske ha undvikits om jag sluppit blivit öppnad och skuren i så många gånger!!!
Min läkare jag har nu har gjort en Lex anmälan av detta samt att han skämdes över sina kollegor på HUddinge.
Vad säger man???
Jag har ingen aning!!!!!
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela