nessiefee.blogg.se

Mamma till 4 underbara ungar. Som bloggar om min viktresa efter en GBP -11 och komplikationer som uppkommit efter. Samt allt som rör mina barn och nära och kära

Blir ledsen och besviken

Publicerad 2015-06-07 06:42:56 i Allmänt,

Mitt jobb har börjat kolla upp anställda som har mycket korttidsfrånvaro och JA jag är en av dem.
 
Jag fick gå och träffa läkaren på Previa och jag kan ärligt säga att när jag hick där ifrån så kände jag mig kapad vid knäna!! Alla undrar vad läkaren så, men som jag sagt hela tiden det handlar inte om vad läkaren sa utan HUR läkaren sa det!!!
Det sista läkaren dock sa var att den 5/5-15 kommer läkaren ha bestämt sig om jag kommer få ha säkerhetstjänst eller EJ!! Och jag ifrågasatte vad läkaren baserade det beslutet på och det är enligt paragraf 5 hos transportstyrelsen !!
Jag hade innan mötet ringt transportstyrelsen och pratat med dem
om vad som gäller.
Dagen innan nästa mötet så pratar jag med en kollega som redan blivit avstängd från säkerhetstjänst !!! Och jag bara kände hur illa behandlad min kollega hade blivit! Min kollega frågade mig om hur jag upplevt mötet och jag sa som det var att jag ALDRIG känt mig så kapad någonsin .
 
Jag kände när jag kom hem dagen innan mötet att NEJ detta är inte okej. Så jag skrev på FB att " Då får vi se om detta är sista dagen som Tågvärd då" .
Att det skulle bli så många reaktioner på det trodde jag INTE.
En från Facket och samtidigt än av mina nära vänner han ringer och är INTE glad över att jag inte ena nämt det för honom. 
Så han ringer upp en i facket som är väldigt juridiskt insatt ich jag blir tillsagd att ringa honom .
Vilket jag också gör!! Efter att ha pratat med P så känns saker en aninge bättre, men är fortfarande Illa mående över vad som hänt min kollega .
 
Dagen för mötet, hann jobba innan och stämningen på jobbet är tryckt!! Det känns som många går och tittar på mig i smyg och vissa kommer fram Och klappar mig på axeln och säger att det kommer gå bra!!!
Hela min kropp vill bara springa där ifrån grinande och låsa in mig!!! 
Men biter ihop och Peo min älskade kollega ser till att vi kommer iväg och äter lunch. Själv hade jag ingen aptit egentligen , men säger att jag är hungrig.
Efter lunchen så träffar vi P och går gemensamt till Previa där mötet skall äga rum.
Min arbetsledare kommer och hon från HR.
Vi sätter oss i ett mötes rum och läkaren hon tittar på mig och säger att hon INTE finner någon anledning till att jag INTE skall få behålla min säkerhetstjänst !!! 
Vänta nu !!!! Vad sa hon??? Sa hon att jag skulle få fortsätta jobba !?!?
Javiss F-N sa hon det!! Jag tittar på Peo och jag tittar på P och ser väl en aning förvirrad ut, samtidigt som jag känner hur mitt leende bara blir större och större !!
 
Vi går från Previa och jag känner mig lycklig och samtidigt ledsen över min kollega som blivit avstängd!!
Sätter mig och fikar P och vi pratar om vad läkare har sagt till mig på första mötet och samma där så sa jag att det handlade inte så mycket om vad hon sa utan HUR hon sa det !!
 
Men jag klarade mig. 
Nu i min dumma enfald så trodde jag detta var över, men NEJ det är det inte.
Utan nu började istället skitsnacket på jobbet om HUR jag klarade mig. Vad då hur jag klarade mig??
Jo för nu helt plötsligt så är jag en syndabock bland mina kollegor för att jag klarade mig utan några som helst förhållningar.
Så nu heter det istället att jag är arbetsledarnas favorit, jag har smörat mig in hos HR!!!! 
HELT ÄRLIGT!!!! Kan man inte istället glädjas åt att en av oss har klarat sig och sedan hjälpa dom andra genom att stötta dem och påtala ett åtminstonde 1 har klarat sig!!! 
Jag vet iallafall att jag kommer stötta mina kollegor som skall igenom detta!!!
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela