nessiefee.blogg.se

Mamma till 4 underbara ungar. Som bloggar om min viktresa efter en GBP -11 och komplikationer som uppkommit efter. Samt allt som rör mina barn och nära och kära

Att inte känna sig tillräcklig!!!

Publicerad 2015-01-18 12:02:07 i Allmänt,

Har inte orkat blogga på ett tag nu. Finns egentligen ingen anledning till varför , utan bara har inte orkat,
Är så mentalt trött just nu på precis allt....
Trött på alla måsten, trött på bråkande barn, trött på att bo i ett hus som aldrig får vara rent.
Spelar ingen roll hur mycket jag än sliter , så hinner man inte mer än vända ryggen till så är det bråk, dom slåss kallar varandra massa fula ord.
Samma med städningen, jag plockar putsar, viker tvätt, vaskar golv, diskar. Men vad händer??? Jo jag vänder ryggen till och det är som en tornado dragit fram och allt är som innan jag gjoirde allt.
Viker allas tvätt och har en liten önskan eller krav kan vi väl säga och det är att dom skall lägga in det i deras garderober. Men NEJ jag får alltid tvätta om det, för att dom skiter i att lägga det i skåpen och jag hittar det liggande på golvet.
 
Ber barnen städa sitt rum och det blir bråk , Rickard bara ställer sig och skriker till Liam som verkligen hatar att städa. 
Så istället för att städa i 5 minuter så slåss dom i 10 minuter och sedan slåss dom en stund till och det dom redan har hunnit städa är förstört igen.
 
Jag känner mig så otillräcklig som mamma, som människa. 
Känner mig som man hela tiden tar mig förgivet , så trött på detta. 
Är inte mamma i detta hus , utan SLAV!!!!! 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela