nessiefee.blogg.se

Mamma till 4 underbara ungar. Som bloggar om min viktresa efter en GBP -11 och komplikationer som uppkommit efter. Samt allt som rör mina barn och nära och kära

Vad ska man behöva stå ut med??

Publicerad 2015-02-25 09:39:58 i Allmänt,

Bara för att man har ett service yrke ( i mitt fall är det att jag jobbar på pendeltågen.) ska man verkligen behöva stå ut med vad som helst???
Ska människor verkligen få behandla oss som skit och tro att det är oke!!!
Det spelar ingen roll vilket typ av service yrke man egentligen har  Polis , sjuksköterska, affärsbiträde, bussöförare så har man säkert någon gång varit utsatt!! 
Att jobba inom kollektiv i Stockholm är inte lätt!!
 
Så vad hände för att jag skulle bli så less och arg i dag!?!
 
Jo jag kom till Jordbro station i morse och redan innan jag en kliver in på stationen vet jag att första tåget från Västerhaninge är sent pga VAGN fel. Så jag smyger upp, kliver inte igenom spärrarna , har inte suttit på mig varselvästen. Utan står där i min svarta uniform som är rätt diskret och hör hur folk är irriterde. Och JA jag förstår dem verkligen. Nästan varje morgon är
det tåget sent pga av olika anledningar. 
Jag hör hur en dam för ett jävla liv om att tåget är sent , hör hur hon gnäller och gnäller. Helt plötsligt får hon syn på mig och stormar fram och börj skrika och gorma på mig om hur jävla uselt det är att behöva betala för SL kort och ibland så håller jag faktiskt med dem. sen börjar hon skrika om att vi bara ljuger och att det är
aldrig signal fel eller att tågen är trasiga utan allt
är den jävla personalens fel att tågen ALDRIG är i tid. Har fortfarande inte sagt något till damen utan låter henne hållas!! Hon skriker att om vi som jobbade på tågen slutade ta sovmorgon skulle tågen komma i tid.
Sen kom det som fick mig att verkligen gå i taket !!!
Kärringen SPOTTAR mig i ansiktet!!! Vad FAN!!! Där om något går min gräns!!!
Vad har jag gjort för att bli så jäkla ÄCKLIGT BEHANDLAD?????
Jag kan acceptera mycket men INTE att bli spottad på !!!
 
Sittet och funderar på vilka JÄVLA skriverier det skulle bli om vi som tex jobbar ombord på tågen, skulle börja behandla resenärerna på
samma sätt som dom behandlar oss!!??
Om vi skulle börja hota och spotta folk i ansiktet bara för att dom håller upp dörrarna till dom som kommer springande!! Eller dom som bryter upp dörrarna när dom börjat stängas så att dom går sönder och vi måste bli sena i rusningstrafiken !!
 
Är man verkligen så stressad på morgonen så det skall ursäkta sitt skit beteende ???
Nej jag tycker inte det. 
 
För bakom varje uniform finns en MÄNNISKA som faktiskt också bara är människa Ingen robot som kan stänga av sina känslor bara för att en annan människa har en SKIT morgon!!! 
 
Något som många resenärer inte tänker på att blir ett tåg inställ eller är sent , så blir vi också drabbade.
Vi måste också komma till jobbet, vi får också löneavdrag fall vi är sena!!!
Många av oss som jobbar tidigt, vi kliver upp runt 02:15 varje morgon för att just dom första tågen skall ut! För att ni ska kunna komma till era jobb!!! Och JA tågen går sönder!!!!
 
Så nästa gång tänk på att personen ni spottar i ansiktet kanske inte ens har BÖRJAT jobba utan är påväg till jobbet!'
 
RESPEKT kommer man väldigt långt
med!!! 
PRÖVA DET!!! Jag lovar man dör inte av det!!
 
 
 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela